ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολή στην Ελλάδα

Για αποστολή εντός Ελλάδος το κόστος προσαρμόζεται ανάλογα με την περιοχή (εντός Αττικής 4€, για την υπόλοιπη Ελλάδα 5€).
Για παραγγελίες άνω των 70€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Αποστολή σε όλο τον κόσμο

Τα αντικείμενα αποστέλλονται ως συστημένα με τα ΕΛΤΑ, ενώ η χρέωση διαμορφώνεται ανάλογα, πριν την οριστικοποίηση της παραγγελίας σας.

Χρόνος Παράδοσης

Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται με τα ΕΛΤΑ Courier, ή άλλη συνεργαζόμενη εταιρία, εντός 1-3 εργάσιμων ημερών αν είναι άμεσα διαθέσιμα τα προϊόντα.
Αν πρόκειται για νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές, ο χρόνος μπορεί να φτάσει μέχρι τις 4-5 εργάσιμες μέρες.
Η παράδοση στην Ευρώπη γίνεται εντός 4-6 εργάσιμων ημερών ενώ στις υπόλοιπες χώρες του εξωτερικού φτάνει τις 7-10 εργάσιμες ημέρες.

Τρόποι πληρωμής

Στο e-shop διατίθενται οι ακόλουθοι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής:

 1. Με πιστωτική / χρεωστική/ προπληρωμένη κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, American Express και Diners.
 2. Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass
 3. Με PAYPAL
 4. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας χωρίς να γίνει η πληρωμή.  Η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και οριστικοποιείται με την κατάθεση του συνολικού ποσού στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό, γράφοντας ως αιτιολογία e-shop και το όνομα στο οποίο έγινε η παραγγελία:
  Alpha Bank:
  Δημητρίου Μυρτώ Γεωργίου
  IBAN: GR4101401230123002002012805
  λογαριασμός: 123 00 2002 012805
  BIC: CRBAGRAA
  Η Μυρτώ Δημητρίου έχει το δικαίωμα να καταργήσει κάποιον/ους από τους παραπάνω τρόπους πληρωμής ή να υιοθετήσει άλλους, αφού προηγουμένως τροποποιήσει το παρόν κείμενο.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας, διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κωδικού.

Το όνομα χρήστη, ο κωδικός σας και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας θα πρέπει να τηρούνται απόρρητα με δική σας ευθύνη.

PayPal

Άμεση χρήση του ασφαλούς συστήματος πληρωμών (www.paypal.com). Μπορείτε και να μην έχετε λογαριασμό στο Paypal και να κάνετε άμεση χρήση της πιστωτικής σας κάρτας μέσω του Paypal.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΛΛΑΓΕΣ

Για την Ελλάδα

Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή ή μια αλλαγή παρακαλούμε επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τo 6978858515 ή μέσω email στο myrto.dimitriou@gmail.com, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής του προϊόντος από το e-shop.
Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών. Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους.
Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι σωστά συσκευασμένα ώστε να μην υποστούν φθορά κατά τη μεταφορά τους.
Οι αποστολές αυτές γίνονται με έξοδα της εταιρείας μας, εφ’ όσον χρησιμοποιηθεί η εταιρεία ΕΛΤΑ Courier με την οποία συνεργάζομαι και εφ’ όσον οι αλλαγές της ίδιας παραγγελίας δεν υπερβαίνουν τη 1 φορά. Σε περίπτωση που η αποστολή γίνει με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεστε εσείς.
Αν η αποστολή είχε σταλεί στο εξωτερικό τα έξοδα επιστροφής τα επιβαρύνεστε εσείς.
Αλλαγές και επιστροφές σε ειδικές παραγγελίες δεν πραγματοποιούνται. Τα επιστρεφόμενα είδη παίρνουν τιμή σύμφωνα με την απόδειξη αγοράς τους.
Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος  τα χρήματα θα επιστραφούν σε τραπεζικό σας λογαριασμό, σύμφωνα με την επιθυμία σας. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εφόσον μαζί με το προϊόν επιστραφεί και η απόδειξη λιανικής του πώλησης.  Για την επιστροφή των χρημάτων χρειάζονται  εως  5 εργάσιμες ημέρες  από την παραλαβή των προιόντων στο e-shop και δικαιούχος του λογαριασμού πρέπει να είναι ο πελάτης στου οποίου το όνομα έχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία.
Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο με την επίδειξη της απόδειξης λιανικής πώλησης.
Τα εποχιακά είδη δεν αλλάζονται και δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων στα συγκεκριμένα είδη.