Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου (υπότροφος του ΙΚΥ στο 3ο έτος), του προγράμματος “Business Coaching” του ΕΚΠΑ, Master in HR & Business Organization από το Rome Business School, ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα θεάτρου και ΜΜΕ στο Ithaca College της Ν.Υόρκης. Μέλος του Ελληνικού IBBY, της UNIMA (ένωση κουκλοθεάτρου) και του ΠΟΦΑ (Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Αφήγησης).

Από τα 11 της χρόνια και μέχρι το 2013 παρουσίαζε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές για το παιδί και τον πολιτισμό.
Συμμετείχε σε θεατρικές παραγωγές και σε τηλεταινίες της ΕΤ3.Έπαιξε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην “Μελωδία της Ευτυχίας” έχοντας το ρόλο της Λουΐζας. Ασχολήθηκε με την αφήγηση- δραματοποίηση παραδοσιακών και κλασικών παραμυθιών. Για χρόνια ήταν δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού και καλλιτεχνικών εργαστηρίων στην ΧΑΝ Καλαμαριάς. Συνεργάστηκε με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσ/νίκης για την παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και παραστάσεων αφήγησης παραμυθιών.

Είναι Instructor Origami, έχοντας πάρει το δίπλωμα διδασκαλίας της εικαστικής αυτής τέχνης από τον Παγκόσμιο Ιαπωνικό Οργανισμό και δύο φορές κάτοχος Ρεκόρ Γκίνες!

Σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Αντιδημαρχία Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών Θεσσαλονίκης, κάτω από την αιγίδα της Ιαπωνικής Πρεσβείας, στις 31 Μαϊου 2012 δημιουργήθηκε το μεγαλύτερο Origami του κόσμου για το βιβλίο των Ρεκόρ Guinness. Για το λόγο αυτό εκπαίδευσε περίπου 10.000 άτομα, τα οποία δίπλωσαν ένα κομμάτι χαρτί για να δημιουργήσουν το νούφαρο-μονάδα, που τοποθετήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους για να σχηματιστεί η εικόνα του Λευκού Πύργου σε 403τ.μ. με 40.000 νούφαρα!

Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) από τον Οκτώβριο 2013-Μάρτιο 2014 πραγματοποίησε Έκθεση και εργαστήρια ORIGAMI στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Πετραλώνων. Στις 18 Μαρτίου 2014 στο Γήπεδο του Μετς δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή πάνω από 20.000 ατόμων η εικόνα μιας πελώριας κουκουβάγιας χρησιμοποιώντας ως μονάδα χάρτινα λουλούδια, σε 512τ.μ., κερδίζοντας το Ρεκόρ Γκίνες! Η δράση αυτή ήταν κάτω από την αιγίδα της Ιαπωνικής Πρεσβείας, του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής.

Ως Κοιν. Ανθρωπολόγος συνδύασε την ελληνική λαογραφία με την Ιαπωνική τέχνη αναπαριστώντας μοτίβα ελληνικών κεντημάτων από τη συλλογή της Αμαλίας Μεγαπάνου του Μουσείου Μπενάκη. Δημιούργησε επίσης “Ψηφιδωτά –origami” μία σειρά έργων εμπνευσμένη από τα εκθέματα του Αρχαιολογικού Μουσείου. Άλλες σειρές έργων της περιλαμβάνουν τα μουσικά όργανα της αρχαίας Ελλάδας, τα στεφάνια της Βεργίνας καθώς επίσης τα Τέρατα της Ελληνικής Μυθολογίας.

Δίδαξε origami σε Πανεπιστήμια του Τόκυο και στη Χιροσίμα. Το έργο της “Dragon Boat” επιλέχθηκε και συμπεριλαμβάνεται στην Takahama Collection του μουσείο Origami στο Τόκυο. Συνεργάστηκε με το σκηνοθέτη Στέφανο Τσιβόπουλο και κατασκεύασε τα αντικείμενα origami που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία “History Zero- Ιστορία Μηδέν”, την επίσημη ελληνική συμμετοχή για την Biennale της Βενετίας 2013.

Έχει διοργανώσει πολλές ατομικές εκθέσεις και έχει ενεργό συμμετοχή στα Διεθνή Συνέδρια Origami. Για δύο χρόνια παρουσίαζε την τηλεοπτική εκπομπή “Origami με φαντασία” σε τοπικό κανάλι της Β.Ελλάδος.

Έχει γράψει το παιδικό βιβλίο “Οι περιπέτειες του Φρίξου” από τις εκδόσεις Δια Βίου το οποίο συνοδεύεται από CD με την αφήγηση του παραμυθιού, ενώ τα τραγούδια ερμηνεύει ο Δημήτρης Ζερβουδάκης με την παιδική χορωδία του Δήμου Καλαμαριάς, καθώς και τα βιβλία “Ξεδιπλώνοντας origami μυστικά”, “Origami με φαντασία!”, “10 διακοσμητικά και λουλούδια origami” και “10 θαλασσινά origami” εκδόσεις Καλειδοσκόπιο.

Για πάνω από 15 χρόνια σχεδιάζει και παρουσιάζει εκπαιδευτικά προγράμματα, οργανώνει σεμινάρια, καλλιτεχνικά εργαστήρια, δράσεις team-building και προγράμματα εμψύχωσης σε εταιρείες και οργανισμούς, ενώ ασχολείται με το σχεδιασμό εταιρικών δώρων καθώς και το στολισμό εκδηλώσεων και επαγγελματικών χώρων. Τα σεμινάριά της έχουν παρακολουθήσει πάνω από 160.000 άτομα.